Personvern

Personopplysninger

Du kan være trygg på at dine kundeopplysninger ikke misbrukes, men oppbevares sikkert hos oss. Kundeopplysningene du oppgir når du handler hos oss, blir benyttet i vårt kunderegister for å sende varene dine til deg, eller for å kontakte deg vedrørende dine ordre. Dersom vi ønsker å informere deg om endringer, eller vi ønsker dine innspill i spørreundersøkelser, benytter vi dine kundeopplysninger for å komme i kontakt med deg. Kunnskapskilden videreselger ikke kundeopplysninger til andre.

 

Kort om SSL/TLS og kryptering

SSL (Secure Socket layer) er en protokoll for sikker overføring av data på nettet. SSL krypterer alle data som sendes mellom nettleseren og webserveren. Digitale nøkler sørger for at overføringen i sin helhet kommer ulest frem til mottakeren. Du kan se at det er en sikker server ved at det i adressefeltet i nettleseren står https:// i stedet for http://. Les mer på Wikipedia.

Bruk av cookies

Kunnskapskilden.no benytter som de fleste andre nettsteder såkalte «cookies» for å gjenkjenne deg som kunde, og for å gi deg tilgang til tjenester og funksjonalitet hvor nettopp dette er nødvendig. Denne informasjonskapselen kan enten lagres midlertidig, slik at den forsvinner når du forlater kunnskapskilden.no, eller den kan lagres mer permanent med en fremtidig utløpsdato.